Skip to content
welkom2_v2
britt_foto_1c

Al van in mijn tienerjaren wist ik dat ik met kinderen aan de slag wou gaan en kijk dat is gelukt!

Na mijn opleiding als kleuterjuf heb ik nog een extra post-graduaat gevolgd om aan de slag te kunnen gaan in het buitengewoon onderwijs. Daar heb ik mijn hart verloren.

In mijn loopbaan heb ik les gegeven aan kinderen met een licht mentale beperking, sociaal-emotionele problemen, gedragsproblemen en met leerstoornissen. Sinds 3 jaar werk ik met kinderen met ASS (autisme spectrumstoornis).

De laatste jaren ben ik me meer en meer gaan inzetten op de kinderen die het wat moeilijker hebben en wat extra ondersteuning nodig hebben. En ja dat voelt goed.
Maar er bleef nog altijd wel iets kriebelen, ik wou meer…

CONSTANTE BIJSCHOLING

 

Door een bijscholing te volgen in verband met taalachterstand ben ik in contact gekomen met de organisatie “Elfje Fien”. Zij organiseren interactieve elfenvertellingen. Sinds een goed jaar ben ik daar een actief elfje. Zalig om te doen maar toch ontbrak er nog steeds wat…

Door de opleiding “Faalangstcoach” te volgen bij bij ” ‘t Zonnekind” is het allemaal wat in een stroomversnelling gekomen. Het begon nog meer te kriebelen om iets van mezelf op te starten.
En zie hier, Laloen, mijn eigen praktijk, mijn eigen droom is geboren…

britt_foto_2c
britt_foto_3c

JARENLANGE ERVARING


Die jarenlange ervaring binnen het onderwijs en het feit dat ik ervaringsdeskundige ben met faalangstmonsters (oh ja, ook ik heb jaren gevochten met faalangst) zullen me hier zeker in helpen.

Verder blijf ik me continu bijscholen om elk kind dat bij Laloen door de deur stapt beter te kunnen ondersteunen!

© Kindercoach Laloen 2024